Fiskespel from hell!

Har tänkt köpa ett fiskespel till Edvin i julklapp. Ni vet, det klassiska där det är fiskar som snurrar och gapar. Med hjälp av ett fiskespö ska man försöka fiska upp dem. Klickade hem ett från internet och fick hem det i förrgår. Jag skickade tillbaka det snabbare än sjutton. Jag och Linus provade spelet när Edvin låg och sov, och tur va väl det -att vi provade innan inslagningen. Kolla på denna film, spola fram till 0.45.
 
 
Ja, nu var det inte exakt ett sådant som vi köpte. Men det var exakt samma hemska ljud. Vi hann inte ens börja spela för det lät så högt och gräsligt. Och annars ska det vara så noga med leksaker och ljud eftersom barnens öron är så känsliga. Tjenare! Här hade tillverkarna nog glömt bort det. Usch. Letandet fortsätter - efter ett fiskespel utan ljud (tro mig, det är inte lätt att hitta!).
 
Linus sa "Vi ger det till Mejja istället!!" Ja, Edvin fick leksaksankor (länk) när han fyllde 1 år, som lät och var otroligt jobbig att lyssna på (men han älskade dem, och det var inte alls samma höga volym som fiskespelet). Därmed startade ett litet krig, oss föräldrar emellan -eller mest papporna-, vid jul och födelsedagar. (Oroa dig inte Therese, vi har köpt nästan helt ljudfria julklappar i år.) Denna hemska sak åkte tillbaka snabbt som tusan. Men det roliga var att när jag skulle lämna in den på macken och berättade hur högljudd den var så fick jag till svar: "Ja, såna grejer brukar man ju ge bort till andras barn istället" Hahaha! Det är faktiskt en liten skadenjutning. .....Till en viss gräns!
Simone

Åå, jag älskade mitt sånt där spel när jag var liten!! :D (Men minns inte om det ens lät??)

Svar: Ja jag med älskade det där spelet! :D Nej, det lät mest troligt inte alls. Har aldrig tidigare stött på nåt som låter. Jag hittade tillslut ett vanligt klassiskt idag, och jisses vad jag har letat, lusläst på förpackningarna, googlat och youtube:at. Nu håller jag alla tummar och tår att vi får hem ett vanligt jäkla fiskespel. Haha! :D
sarafernstrom.blogg.se




NAMN
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


HEMSIDA


KOMMENTAR