Arg och ledsen

I helgen märkte vi märkligt nog att vi haft besök i vårt garage. Inom en 2 veckors-period har alltså någon, på något sätt, lyckats ta sig in, ta med sig Edvins lilla eldrivna fyrhjuling, ta sig ut, gå ca en km och saboterat den och ställt den i skogen. Detta utan att en enda jäkel har sett nåt eller ens märkt nåt.
 
Det snurrar för fullt i mitt huvud. Kunde inte sova i natt för jag funderade så in i bomben.
 
Fråga 1. HUR kan någon ha kommit in i garaget utan att bryta upp nånting?
Fråga 2. Kan någon ta sig in i vår lägenhet också?
Fråga 3. Varför i helvete tar man en liten jäkla plastfyrhjuling när det finns annat som bör vara av större intresse??? (OBS! "det andra" är nu flyttat - så inbrottstjuvar det är ingen idé ni ens tänker tanken. Kommer aldrig mer förvara något därinne)
 
Min son är helt förkrossad. Rädd. Besviken. Ledsen.
Har aldrig sett honom så. Ungar grinar när de är trötta, arga osv. Men jag har aldrig någonsin sett honom så hjärteskärande ledsen att gråten sitter kvar i halsen och han försöker svälja't. Vet inte hur många gånger han sa igår kväll att han älskar mig och hans pappa. Han undrar mycket. Varför gör nån så? Varför tog nån min fyrhjuling? Vilket vänder tankarna mot honom själv och han blir rädd. Har jag varit dum? Varför just jag?
 
Fyrhjulingen var sönder. Sönderbruten, isärskruvad och ja... saboterad! "Mamma, lyset är borta. Dom tog lyset! ...som pappa lovade att byta lampa i nu när det blir mörkt!"
 
En liten fyrhjuling.... Inte mycket i värde. Men det ska ni veta, ni som gjort detta, det var min sons ögonsten. Och i hans ögon var den mer värd än något annat materiellt i denna värld.
Tänk nu inte "vilken unge som bara tänker på sina saker". Så är det absolut inte! Han är helt förstörd av den anledningen att någon faktiskt har gjort detta - mot just honom.
 
.....Och jag var sugen på att flytta redan innan.
Den känslan försvann inte precis kan jag säga.

Bästa dagen i veckan

Grekisk yogurt med linfrön och blåbär. Rykande kaffe och äggmacka. Kalle Anka på tv:n och levande ljus. Det bästa på hela veckan - fredagsmys med min lillkille.
 
Helgen går åt till att förbereda den 2 timmar långa lektionen, om sjukdomar och omvårdnad kring rörelseorganen, som vi (jag & 2 till) ska hålla på måndag. 
 
Hur svårt är det inte att hålla en lektion då?!! Vad fyller vi ut de 2 timmarna med? Vad ska klassen få för uppgifter att lösa? Hur gör vi det intressant och roligt (tacka gudarna för power point)? En klapp på axeln till alla lärare alltså! Pressen vi har på oss är att i slutet av kursen kommer ett prov på just rörelseorganen. Det går nog bra. Vi i vår klass har lätt för diskussioner och det är sällan jag känner scenskräck.
 
Ska även hinna med årsmöte med föreningen och lite träning. Och myspys med min familj såklart ♥
Trevlig helg!

Att vara stolt över sig själv

Jag är jäklig dålig på't, men idag.... Då sträcker jag på mig och är stolt över mig själv! :D Ett mycket givande möte med studie- och yrkesvägledarn! Jag har pluggat på så bra under detta år så hela min väg till ett slutbetyg har blivit ett år kortare.
ETT ÅR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Alltså min glädje går inte att beskriva. Till råga på allt har jag tagit körkort och jobbat samtidigt (vilket jag inte gör nu så jag tycker jag kan göra bättre ifrån mig). Inte alls illa av en småbarnsmamma. Det blir nåt av mig i slutändan också.
 
 
Det är alltså värt att pina mig igenom denna tråkiga bok på engelska. Värt allt slit! :D
Nu: pluggapluggaplugga!!!!! :D IIIIIIIIIIIIIIIIHHHH