Minnen

 
Jag är flitig med kamera. Fyller datorn med bilder. Har även en såndär hårddisk som man kopplar in i datorn där jag sparar allt. Har hur många filmer som helst sen Edvin var liten osv. När han för första gången kröp, första riktiga leendet, på ettårsdagen när han sprang runt och sa "kaka" m.m. Åh, jag får tårar i ögonen när jag tittar tillbaka. Vilken tur jag har haft att få en sån fin son, att ha en sån fin familj och fina vänner. Det börjar nu bli dags igen att framkalla gamla hederliga foton att proppa in i albumen. Jag har så fina bilder från det gångna året 2013. Vad roligt och bra vi har haft det. Tyvärr vill jag inte dela med mig av de flesta privata bilderna (ni får bara se en pyttepytteliten del). Det är något jag har i mig sen Edvin föddes. Tänk 1, 2 och 3 gånger innan jag delar med mig av bilder. För hans skull.
 
I övrigt så vaknade jag med feber och ont som sjutton i halsen. Jag orkade inte åka till skolan idag. Edvin bestämde sig för att vara ledig idag och är ute på egna äventyr med sin farfar. Det blir en slappdag hela dagen. Vinterbilden här ovan är från förra året när jag och Edvin tog sparken till BVC. I morgon är det dags igen. Synkontroll står det på kallelsen. Älskar barnsjuksköterskan Eva! Hon lyckas alltid få till ett bra besök med min lille blyger. Visst är det kul när rätt folk hamnar på rätt arbetsplats?! Hade lika gärna kunna varit en opedagogisk surkärring (finns många), men vi hade turen att få en bra och pedagogisk sköterska som brinner för sitt yrke.
 
Ha en bra dag!
 

Hortensia

29 januari och jag lurade sambon att han glömde min födelsedag igår. Han brukar vara väldigt förvirrad när det kommer till födelsedagar, men denna gång hade han full koll på att jag faktiskt fyller år i februari. Jag som tänkte vara lite lurig. Appropå födelsedag så tänkte jag önska mig en sak i år, eller 2 saker faktiskt. Det ena är ett presentkort hos frisörn' min. Jag förväntar mig absolut inget 1000-kronors kort, tänkte mig mer "många bäckar små". Sedan är det en grej till som jag alltid velat ha men aldrig riktigt vågat skaffa mig. En vit eller rosa Hortensia i en vit hög ytterkruka (jag har ont om ytterkrukor! vita krukor passar dessutom överallt). Älskar denna rackare alltså. Så himla fin, men en aning svårskött vad jag förstått. När jag väl anstränger mig brukar jag lyckas himla bra med blommor. Längtar efter en egen trädgård!
 
En vit står högst på min önskelista, men rosa är också fin och får gärna stå hemma hos mig i vår.
 
Nu ska jag fortsätta i pluggandet. Hur Sverige styrs-tenta ska betas av, en liten psykiatri-fråga ska besvaras och så ska jag dyka ner i en bok som jag påbörjade igår. "Modern klassiker" skulle vi välja. Jag fastnade inte för någon (avskyr att läsa böcker när man redan sett filmen, blir ingen som helst spänning har jag insett. *host*flugornasherre*host*) och lade fram förslaget att läsa min sprillans nya "Livet efter dig" av Jojo Moyes. Skeptisk lärare gick till slut med på't. Nackdelen är att det inte finns många recensioner på internet att läsa och ta idéer ifrån eftersom boken är så ny, men då får jag å andra sidan verkligen nåt att bita i. Har hört så himla mycket bra om denna.
 
Nä, hörrni. Ha en fin onsdag!:)

Paradise Hotel

Fattar inte vad det är för fel på mig. Jag är helt besatt av Paradise Hotel. Hur kan ett sånt TV-program vara så spännande och intressant att jag offrar en timmes viktig sömn för det? Av en ren slump kunde jag inte somna i december och fastnade framför ett avsnitt. Sen dess är jag fast. Jag tänker mig hur kul det vore om man skickade iväg ett gäng gnarpare, eller folk från alla byar i Nordanstig till ett hotell och gjorde ett liknande program. Det eller typ som Farmen. Hur kul vore inte det?! Snacka om tittarsiffror eftersom det skulle vara kaos mest hela tiden. Det räcker ju att man tittar in på Facebookgruppen under namnet av vår by så är det rena rama dokusåpan.
 
 
Nu börjar "min" TV-period. Familjen Annorlunda börjar ikväll och förra veckan gick startskottet för Mia på Grötö. Melodifestivalen står bakom hörnet och nånstans nu brukar väl även Let's Dance börja. Ja, sån "skit" älskar jag! :) Nu för tiden är det heller inte så svårt att vinna kampen om Tv-dosan längre. Thank God for Netflix, Viaplay och Swefilmer!
 
Ha en fin start på ny vecka!