Påväg mot toppen

Push igår och jag ledde själv. Gick oförväntat bra! Har ju problem med min ena axel så jag har tagit det lugnt med att just leda, och hoppar över vissa övningar. Men det gick som sagt bra. Nästa vecka ska jag lägga på lite mer vikter igen och jag längtar ! :) Är verkligen på gång nu igen efter en tid med bara problem (tränar nu med mer vikter än någonsin förr -dock inte i övningar som kan påverka axeln såklart). Det bästa med att redan vara ganska tränad sen tidigare är att det går fort att komma åter i rätt spår. Och dessa armhävningar då... För ett år sedan (tror jag skrivit detta tidigare?) kunde jag inte göra en enda armhävning, eller så var jag snudd på att lära mig några stycken nu kring mars-april. Idag kan jag göra armhävningar med klapp. Ni vet? Sånt resultat älskar jag! Magrutor, viktned-/uppgång och utseende överhuvudtaget är en sån pytteliten del. Det är styrke- och teknikutvecklingen jag brinner för. Och att se hur människorna på mina pass utvecklas! I LOVE IT! 
 
Är bra sugen på att försöka "lära mig" löpträna också. Tänker mig intervaller. Vanliga jogga runt byn-rundor är så tråkigt. Inom kort ska jag ge mig ut och prova. 
 
 
När vi ändå är inne på träning kan jag dela med mig av ett nyttigt snack-tips. Min nya favorit! Stjälkselleri och dip. Min mamma brukade äta stjälkselleri när jag bodde hemma. När jag smakade tyckte jag det var skitäckligt. Idag längtar jag efter det! Det kanske är lite som kaffe? Man får lära sig tycka om det. Nyttig som sjutton är den där sellerin i alla fall. Och Aloe vera-drickan! Nu vet inte jag hur nyttig/onyttig den är, och jag har heller inte brytt mig om att kolla upp sockermängd osv. God är den i alla fall!
 
Nu: Ut i solen igen! Jag och E har cyklat en sväng och kört 2 springtävlingar. Han lära kolla hur snabb sina vårskor är. Haha!

Cyklar själv!

 
Den 3:e mars skrev jag ett inlägg om springcykeln. I helgen, 2,5 veckor senare, cyklar ungen utan stödhjul. Helt själv. Utan någon som helst hjälp att komma iväg eller stanna. Pappa Linus hjälpte honom de 2 första vändorna, sedan styrde han själv mot en backe där Linus inte riktigt hann med. Klockrent åkte ungen ner för backen och fortsatte cykla. Nu cyklar han varje dag och berättar stolt för alla att han nu kan cykla på riktigt. "Haha, onödigt köp den där springcykeln då.." Säger många. Men faktum är att jag inte alls tycker det. Med hjälp av den har han blivit betydligt modigare och fått in rätta balansen. Så i mina ögon var den allt annat än onödig. Jag har läst om samma resultat på 2-3-åringar när man använt sig av springcykel. Dock trodde jag inte det skulle gå såhär fort för Edvin.
 
Jag blir så jäkla stolt över min lilla kille! ♥
Bilderna är från i helgen, när vi var 2 vändor ner till Sörfjärn. Ena gången tog vi en prommis, andra gången tog vi med cykeln. Åt lax hos Kalle och Mary, och Linus drog upp en firre som vi sedan tillagade mot Edvins protester och grin. Någon tyckte det var otroligt läskigt och tragiskt att man faktiskt skär i fiskarna och äter upp dem. Haha! :)
 
Nu - åter till pluggandet! Tredje veckan och jag ligger redan efter. Som jag misstänkte blir det en intensiv och jävlig period.

Min vän kattkerstin

 
Min kompis Thilda har jag alltid kallat för katt-Kerstin. Smeknamnet talar för sig själv. Denna skickade hon till mig härom dagen och var nöjd. Haha! På bilden ser ni alltså stjärnan själv, och hennes ena katt Truls. Ser ni att jag är taggad i nån knäpp bild på Facebook så är det ofta retstickan Thilda som haft kul :) Men jag tyck' om na mysche! Vi har så himla kul ihop, och vi kan samtidigt reta gallfeber på varandra. Som en "bästis" ska vara, antar jag. Puss påre! ♥