Julshopping och bestämd grabb

Härom dagen åkte vi till Birsta, jag och lilleman med min lillasyster och pappa. Julklappsshopping stod på schemat. Julklappar till alla kusiner och fylla upp Edvins paketkalender. Ja givetvis några julaftons-klappar till Edvin med. Det gick som smort. Efter de 3 första butikerna var jag nästan helt klar. Haha! En heldag i Birsta blev det i alla fall. Linus som jobbar i närheten kom förbi med traktorn så Edvin fick inspektera lite (nöjd kille!). Sedan när han slutat hämtade han upp oss och vi gjorde ICA maxi tillsammans.
 
En mycket bra dag! Och det känns super att vara klar med allas julklappar innan det ens hunnit bli december. Som jag skrivit förut, jag har alla andra år varit ute i sista sekunden. Dock tror jag att det kommer droppa in fler med tiden (konstigt nog tycker t.o.m. jag att det är tillfredsställande med julklappsshopping), men skulle det inte bli så så har vi iaf julklappar åt alla. Som om det inte vore nog med det - Jag fyndade en massa i klädesväg till både mig själv, Edvin och Linus. Kors i taket! 
 
Edvin fyndade Angry Birds-tofflor som han spanat in tidigare.
 
 
Min son är otroligt bestämd och medveten om vad han vill ha. Vilket jag ser som positivt och jag har alltid uppmuntrat detta. Dvs. När jag säger: Nu ska vi köpa ett par skor. Då får han komma med egna idéer och prova själv. Så bestämmer vi tillsammans i slutet. Vi skulle köpa en ny mössa, jag fastnade för en klassisk Everest och Edvin fastnade för en Warp. I samma prisklass som den jag tyckte om. Så han fick självklart bestämma själv eftersom det faktiskt är han som ska ha den.
 
 
Likadant med skorna. Vi var ute efter ett par lite finare, fodrade skor att ha när han inte ska vara ute och leka. Han fäste blicken på dessa och sprang dit. Manglade in tårna i ett par alldeles för små och utbrast med glädje "ÅH, DE ÄR PERFEKTA!!!" Haha! Som tur va fanns de i hans storlek och han blev så nöjd.
 
 
 
Tjuvtitt på lite julgrejs. Nu är det nära!
 
Idag är vi lediga och jag ska svära och spotta över en paketkalender som jag ska sy fast plastringar på för hand. Jag muttrade över mig själv igår att jag lika gärna kunde köpt en ny med färdiga plastringar. Haha! Inte klokt vad lat man är. Tack och lov ska min käre mormor hålla mig sällskap och ge mig en hjälpande hand.
 
Trevlig helt!