En liten utflykt

 
Vi + faster Denise gjorde en liten utflykt ner till havet igår. Vädret var lite halvtrist och vägarna var (är) extremt blaskiga, men nere vid havet var det lika friskt och fint som alltid. Längst med strandkanten var det iskulor i massor. Som ett bollhav. Det var jättefint och faschinerande. Tycker fortfarande det är sjukt häftigt vad naturen kan åstadkomma. Det låg som remsor med fina stenar på vissa ställen. Som sådana stenar man köper i affären och lägger i ljusfat, typ. På något vis har de liksom sorterats ut. Och så isbollarna då. Som jag sa igår - önskar, just då, att jag vore fotograf och verkligen fick med känslan på bild.
 
Det har varit en lugn och skön helg. Vi har bara umgåtts med nära och kära, och den enda "aktivitet" planerad denna helg var Bamsegympan. Så skönt! Snacka om att man ibland glömmer bort hur skönt det är att "inte göra nånting". Nu är batterierna laddade inför en ny vecka.
 
Ha en fortsatt fin dag! Kan tipsa om Kanal5 kl. 21.00 ikväll. Lite Settman och Granberg-humor. Precis vad vi behövde tycker jag :D
 NAMN
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


HEMSIDA


KOMMENTAR