Växtspurt

Dålig uppdatering. Jag har häcken full med jobb på 2 arbetsplatser, kommande sista praktik (löneförhöjning - here I come!) och 4 kurser i skolan som ska bli klara snarast.
 
September månad är här. Vi har firat pappan här hemma som fyllt 27 år. Drog en sväng ner till stranden på lysnatta och tände 2 marschaller. Annars har jag inte gjort så mycket mer än att jobbat och legat utslagen på rygg för att ta igen mig inför nästa arbetspass. Jag lever ett väldigt innehållsrikt och intressant liv just nu. Eller?! Haha. Inte undra på att jag har valt att inte uppdatera den här intressanta bloggen.
 
Med en höst bakom knuten så kommer ju automatiskt tankar om höst- och vinterkläder. Vi drog fram hela högen med förra årets upplaga av ytterkläder för att se hur vi ligger till. Nånstans vid overall-provningen tappade jag hakan och fick lite panik. Ungen har växt som ogräs i sommar alltså. Vartenda par byxor i garderoben är för korta, alla ytterkläder får vi hänga tillbaka i klädkammaren för att spara till kommande overallbärare och slutligen skorna..... För smått, eller "på håret". Fleecebyxorna passar ett år till. Allt annat behövs uppdateras. Jisses. Den här ungen som växt i snigelfart i alla sina 4,5 år har gjort världens extrema växtspurt i sommar. Nu är höstytterkläder och en hög med mjukisbyxor till dagis inhandlat och klart. Sedan är ju den här lille killen väldigt noga med vad han har på sig, så snygga ytterkläder står väldigt högt på hans vill ha-lista.
 
 
Exempel på "snyggjackor". Från H&M.
 
......Jag som tänkte försöka slippa en birstaresa tills dess att det är dags för IKEA (spjälsäng och sånt), barnvagn och babyskydd (Nej, vi har inte kvar nånting från när Edvin var bebis. Inte ens en liten body. Jag gjorde mig av med allt utom en ICA-kasse med några favoritkläder - som blev fuktskadat och möglade sönder i förrådet. Jag var 17-18-19 år och fick med all säkerhet min första riktiga kris i livet. Något jag snyftar över idag.). Jag får nog planera om och ta en mysig shoppingdag med lilleman här framöver. :)
 
Nu: åter till studierna och sedan vidare till personalmöte!NAMN
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


HEMSIDA


KOMMENTAR