Pärlplatteverkstad

Idag kom ett efterlängtat pysselpaket till Edvin på posten. Det innehöll saxar med olika klippmönster, en massa olika färger glitterlim, en hink med pärlor, pärlplattor, flirtkulor m.m. Edvin sken opp som en sol och ville börja pyssla på direkten. Så faschinerad han blev av saxarna! Batman är nya favoritfiguren (spelar Lego-Batman-tv-spel hos farfar så ofta tillfälle ges) och han skrek rakt ut att mönstret såg ut precis som Batman. -Detta är dock något jag inte kan se, det är hans fantasi antar jag :)
 
Direkt på pärlplattorna också! Pärla, pärla, pärla. "Mamma hämta strykjärne' och stryk döh!". Han fick till 2 plattor innan vi bjöd in oss på middag hos svärfar. Givetvis tog han med sig den ena som present till faffan. Det roligaste med hela pysseleftermiddagen var nog Linus som blev helt fast och tog pärlandet på högsta allvar. Jag fick bokstavligt talat dra ut honom när vi skulle åka ner till fjärn. Gullgrabbar!
 
 
Helgen som var åkte vi bl.a. till kusin Mejja och lekte utomhus med henne och Edvin. Det var verkligen hur mysigt och roligt som helst. Barnen lekte, sprang och skrattade som bara den. Nästan tårögdsvarning en sekund där. Mejja härjade så mycket att benen vek sig på henne, men hon ställde sig envist upp igen och vägrade sluta leka :D
 
 
Ja, Mejjas katt är med på ett hörn också. Jag och Linus höll på att skratta ihjäl oss åt henne. Hon sprang som en racerbil uppi ungarna när de lekte i snön, och helt plötsligt ställde hon sig rakt upp. Och där stod hon hur länge som helst och tittade efter någonting. Nåt i stil med:
 
 
Ha en fortsatt bra kväll! Snart är äntligen plågan Paradise Hotel slut. Sista avsnittet ikväll och jag är nästan lite nervös inför vem som ska vinna. 
Simone

Nästan så man tror du har hormoner på g med alla tårögda ögonblick! huuuuh? ;) ^^

Svar: Jodå, jag har själv tänkt tanken. Men risken är större att det är klimakteriehormoner än de hormonerna du syfta på. Haha! Jag är väl helt enkelt bara en blödig tönt ;)
sarafernstrom.blogg.se

Simone

"Hormoner" inom citattecken, if ya know what I mean..! Haha, närå ;)

Therese

Haha ja det ser så roligt ut när hon gör så katten! X)

Simone

Haha! Klimakteriehormoner X) Haha!
NAMN
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


HEMSIDA


KOMMENTAR