Tips till plattfötter

Jag bara måste!! Jag är världens plattfot. Har alltid varit. Har aldrig kunnat använda converse eller liknande för de förstör mina knän och min rygg. Dessutom är jag lite anti pronations-inlägg. Jag vill inte bli ännu mer beroende av något (hört skräckhistorier från folk som inte ens kan stå och diska utan skor med inlägg i utan att få ont i ryggen), det räcker med att jag lidit hela min ungdom av att inte få ha Converse. Jag tror hellre på att träna upp fötterna och sin hållning samt lägga pengar och tid på noga utvalda vardagsskor. Det är min egna åsikt, inget jag tänker rekommendera någon annan. Lyssna på er kropp, alla är vi olika.
 
Skulle köpa ett par nya sandaler i år, eftersom Keen-sandalerna jag köpte förra året blev en flopp. Satsade på Teva Tirra den här gången. En modell som är speciellt gjord till kvinnor. Yes!! Tänkte jag, eftersom jag avskyr breda sandaler och dessa är smalare och lite mer feminin liksom. Nu finner jag inga ord till hur nöjd jag är! Ni med plattfötter: prova denna modell!! Jag brukar t.o.m. gå med dem inomhus (klinkergolv=döden för plattfötter) för de är så bekväma och sätter verkligen min hållning på plats. TIPS!
 
Perfekt stöd åt hålfoten. Perfekta justerbara band som inte skaver. Ser ni den där lilla färgglada kudden i hälen? Love it!! Det är nån dämpningsgrej som gör att det även är bekvämt att stå i skorna. Ett plus i kanten är att man även ska kunna gå på blött underlag, stenar t.ex., utan att halka (dock inte provat av mig än.). Skon är skräddarsydd för mig! Jag blev så lycklig att jag tänkte köpa ett par till Edvin med (plattfot nr.2 - varför fick han ärva sånt av mig?? Pappan i fråga har fina stabila fötter.). Insåg ganska snabbt att det bara var att stryka den idén eftersom det är en tjejmodell. Att försöka lura på denna bestämda herre ett par rosa eller lila sandaler är bara att glömma.
 
Köpte dessa för halva priset på addnature. Ett annat tips! Där brukar man kunna hitta många halva priset-klipp både till barn och vuxna om man håller utkik.
 
/ Plattfoten som avlar plattfotade ungarNAMN
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


HEMSIDA


KOMMENTAR